Prehľad výskumov v oblasti učenia zameraného na študenta - Zamborová, Katarína, 1988-
Prezentácia výsledkov výskumu učenia zameraného na študenta v európskom i mimoeurópskom vzdelávacom kontexte. Pohľad na problematiku v oblasti vzdelávania v cudzích jazykoch na Slovensku.