Costs and Revenue of Companies in Circular Economy - Douša, Milan
Identifikácia prínosov modelu obehovej ekonomiky z hľadiska jej využitia v podmienkach obchodných spoločností na základe obsahovej analýzy a analytického výskumu. Objasnenie myšlienky (koncepcie) obehovej ekonomiky uznávanej zahraničnými autormi, medzinárodnými organizáciami atď. V druhej časti koncepcia aplikovaná na podmienky obchodných spoločností z pohľadu zvýšenia výroby a spotreby (zvýšenie tržieb), ako aj z hľadiska poklesu výroby a spotreby (zníženie nákladov) o inovácie.