Zvýšenie efektivity strojového zariadenia výrobnej linky - Porubanová, Klaudia
Päť najdôležitejších charakteristík technológie podľa R. Danielsa. Analýza súčasného stavu technologickej základne výrobného procesu v podniku z potravinárskeho priemyslu s dlhoročnou tradíciou. Zefektívnenie výrobného procesu vo vybranom podniku.