IT Governance a realizácia investícií do IT - Ševčík, Jakub, 1995-
IT Governance v podnikoch. Investície do informačných a komunikačných technológií v podniku. Výber dodávateľa. Problém licencie. Moderné spôsoby výberu dodávateľa a realizácie investícií do IT.