Flood Protection in the Slovak Republic - Janas, Karol
Protipovodňová ochrana ako jedna z najdôležitejších úloh vodného a krízového manažmentu v SR. Zodpovedné inštitúcie a opatrenia v rámci ochrany (okresná povodňová komisia). Správy o povodňových rizikách a iné dôležité dokumentácie.