Economic Priorities in Parliamentary Election in the Slovak Republic in 2016 and Its Results - Janas, Karol
Stručný pohľad na parlamentné voľby v SR v roku 2016. Prehľad volebných programov a cieľov jednotlivých strán. Porovnanie výsledkov volieb v roku 2012 a 2016.