Zdravá ponuka je pestrejšia - Ondrušová, Miroslava
Trend zdravého životného štýlu zasiahol aj do oblasti potravín a výživy. V tejto kategórii spotrebiteľov zaujíma všetko od bio, cez lokálne výrobky, až po rôzne formy produktov bez prídavných látok. Výrobcovia sa snažia ponúkať zdravé výrobky.