Veľká noc bude drahšia - Ondrušová, Miroslava
Veľkonočné sviatky ako jedny z najdôležitejších období roka nielen pre spotrebiteľov, ale aj výrobcov a predajcov. Slováci míňajú viac ako zvyčajne, aj keď ceny potravín rastú. Kvantitu dopĺňa kvalita.