Reputation of Slovak Teaching Hospitals - Selected Perspectives - Pollák, František, 1985-
Problematika reputácie, spôsoby a metódy ich merania vo vybraných subjektoch pôsobiacich v zdravotníctve. Analýza reputácie vo virtuálnom svete internetu na konkrétnej vzorke subjektov - slovenské fakultné nemocnice. Vzťahy medzi faktormi s cieľom identifikovať a opísať fakty ovplyvňujúce povesť týchto subjektov online v prostredí hyperkonkurenčného trhu na internete.