Retail audit je ako kameň mudrcov - Ondrušová, Miroslava
Podrobné a presné dáta sú to, čo potrebujú obchodníci, aby sa presadili na konkurenčnom poli. Zároveň však potrebujú vedieť ich správne interpretovať. V tom im pomáha retail audit - odhalí spotrebiteľské správanie, aj to, aké trendy ho ovplyvňujú. Výhody a vyhľadávané trendy. Reakcia spotrebiteľa na zmenu ceny ako jedna z top tém.