Responsible Development of Corporate Reputation - Štefko, Róbert
Spôsoby merania online reputácie podniku. Skúmanie premenných vplývajúcich na reputáciu v internetovom prostredí v amerických nemocniciach. Použitá multifaktorová analýza.