Východiskové podmienky a perspektívy výučby výberových predmetov v nemeckom jazyku - Slezáková, Andrea, 1980-
Výučba výberových predmetov v nemeckom jazyku. Motivácia študentov ako kľúčový faktor pri výbere cudzojazyčného predmetu. Analýzy nárokov kladených na vysokoškolských pedagógov vyučujúcich týmto spôsobom.