Exploring Syntactic Complexity and Its Relationship With Writing Quality in EFL Argumentative Essays - Shadloo, Farzaneh
Snaha o identifikovanie syntatických prvkov, ktoré môžu byť označené ako rozlišovače medzi viacerými úrovňami písania. Skúmanie na korpuse argumentačných esejí študentov EFL.