Environmentálno-ekonomická efektívnosť implementácie environmentálneho manažérstva podľa EMAS III - Majerník, Milan, 1952-
Európska regulácia EMAS (Eco-Management and Audit Scheme). EMAS ako nástroj udržateľnosti produkcie. Postup implementácie systému environmentálneho manažérstva podľa schémy EMAS III. Zelená ekonomika a zelené financie v Taliansku. Zelená udržateľnosť skúmanej organizácie - vinárskeho podniku. Návrh pre výkaz environmentálnych nákladov a MFCA.