"The Authors Have Wasted Their Time...": Genre Features and Language of Anonymous Peer Reviews - Yakhontova, Tatyana
Rozšírenie existujúceho výskumu anonymného recenzného konania s cieľom prehlbiť chápanie tohto žánru analýzou celkovej funkčnej organizácie textov a ich znakov. Porovanie recenzného konania v oblastiach: aplikovaná lingvistika a aplikovaná matematika.