Parliamentary Election in Japan in 2014 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Hlavná téma volieb - reštart ekonomiky krajiny v recesii. Krátke voľby v Japonsku, ktoré sa uskutočnili 14. decembra 2014 po tom, čo sa predseda vlády Shinzo Abe rozhodol rozpustiť dolnú komoru parlamentu - snemovňu reprezentantov. Strana Shinzo Abe ako liberálna demokratická strana, ktorá potvrdila svoje víťazstvo.