Vlkolínec a Hollókő - živé dediny zapísané do zoznamu Unesco - Kozová, Mária
Pamiatky Unesco na Slovensku a v Maďarsku. Charakteristika osady Vlkolínec. Charakteristika dediny Hollókő. Vybrané ukazovatele lokalít. Zhodnotenie východiskového stavu a pripravenosti Vlkolínca na udržateľný cestovný ruch. Zhodnotenie východiskového stavu a pripravenosti Hollókő na udržateľný cestovný ruch.