Temný cestovný ruch - dichotómia vidieku a mesta - Lopuch, Jozef
Charakteristika temného cestovného ruchu. Vymedzenie kategórie temného cestovného ruchu podľa DNA modelu. Spektrum ponuky temného cestovného ruchu. Dichotómia vidiek a mesto. Zhodnotenie miest temného cestovného ruchu v Českej republike - na vidieku a v mestách.