Experiment alebo anketa? Získavanie kvalitných dát vďaka systematickému experimentálnemu testovaniu - Fehérová, Martina, 1992-
Demonštrácia potreby využívania komplexnejších prístupov akým je systematické testovanie pred zavedením nových intervencií. Poukázanie na rozdiely medzi experimentálnym testovaním a anketovým prieskumom.