Implementácia enviromentálno-energetických podnikových inovácií s podporou programu Horizont 2020 - Majerník, Milan, 1952-
Analýza enviromentálno-energetických inovácií a ich postavenie v programe Horizont 2020 s dôrazom na možnosti čerpania finančných prostriedkov pre podniky v regiónoch. Typy environmentálnych inovácií. Kroky podniku na zapojenie sa do programu Horizont 2020. Formou prípadovej štúdie je v konkrétnej organizácií identifikovaný výskumno-inovačný projekt relevantný k aktuálnej výzve, formulovaný postup pre získanie finančných prostriedkov a dimenzované benefity tak pre podnik ako aj spoločnosť.