Methodological Procedures Applied to Manufacturing Systems Design - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Navrhovanie výrobných procesov a systémov je komplexný viacúrovňový systém ovplyvňovaný veľkým počtom faktorov. Navrhovanie si vyžaduje hĺbkovú analýzu cieľov, spôsobov prípravy a vykonávania zložitých výrobných systémov, posudzovanie vplyvu dôležitých faktorov a integráciu poznatkov mnohých odborov vedy a jednotlivých divízií. Cieľom každého návrhu je optimálne znížiť procesy pri zachovaní požadovanej kvality a minimalizácie nákladov. Model výrobného systému, metodické postupy navrhovania a metodika tvorby výrobného systému. Štruktúra výrobných cieľov pri návrhu výrobných systémov.