CETA jako model nové generace obchodních dohod mezi EU a vyspělými státy - Bartošková, Lucie
Komplexná hospodárska a obchodná dohoda medzi Európskou úniou a Kanadou. Špecifiká obchodnej a investičnej dohody medzi Európskou úniou a Kanadou, vrátane dynamiky vyjednávacieho procesu a kľúčových kapitol, ktoré prináša významné zmeny pre európskych a kanadských podnikateľov.