Vplyv Priemyslu 4.0 na životné prostredie - Švardová, Viktória, 1991-
Dopady Priemyslu 4.0 a automatizácie produkčného procesu na životné prostredie. Vplyv poľnohospodárstva na životné prostredie. Niektoré nástroje boja proti klimatickým zmenám. Možné hrozby pre životné prostredie.