Filmová tvorba ako predpoklad pre rozvoj filmového cestovného ruchu na príklade Slovenskej republiky - Matušíková, Daniela
Úvod do rozvoja kinematografie a filmu. Krátka história filmu na Slovensku. Film ako istý druh marketingového nástroja, ktorý má potenciál ovplyvniť rozhodovanie účastníka cestovného ruchu. Rok 1935 - odštartovanie spoznávania krajín vďaka filmu. Najvyhľadávanejšie destinácie filmového cestovného ruchu vo svete. Filmové festivaly a ich vplyv na rozvoj filmového cestovného ruchu. Filmové festivaly na Slovensku podľa lokalizácie a mesiaca konania. Tematicky zamerané filmové festivaly na Slovensku.