Rozdiely vo vnímaní dôsledkov vstupu Slovenska do Európskej únie na zamestnanosť medzi odborníkmi a laickou verejnosťou - Ivanová, Daniela
Vnímanie dôsledkov zamestnanosti v Slovenskej republike po vstupe do Európskej únie. Pohľad na rad dôsledkov za posledných dvadsať rokov, ktoré majú priamy vplyv na vývoj zamestnanosti na Slovensku.