Dodatočné povolenie stavby / nariadenie odstránenia nepovolenej stavby - Gallová, Jana
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Dodatočné povolenie stavby, ktorá podlieha konaniu podľa § 88a zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku. Začatie konania o dodatočnom povolení stavby / nariadení odstránenia stavby.