Bankéři berou nadprůměr, ale ne všichni! - Sobková, Martina
Mzdový prieskum v oblasti finančníctva a poisťovníctva. Bol zaznamenaný najvyšší medziročný nárast priemernej mzdy a aj odmien. Čo sa týka jednotlivých profesií, finančné inštitúcie trpia nedostatkom kvalitných kandidátov a vysokou fluktuáciou. To dáva priestor pre tzv. pre juniorské pozície. Výsledky ukázali dvojnásobný mzdový rozdiel medzi manažérom a radovým zamestnancom.