Povesti a legendy ako sekundárny determinant rozvoja regiónu cestovného ruchu - Šambronská, Kristína
Legendy a povesti ako súčasť atraktivít cestovného ruchu. Vedecké štúdie s témou využitia legiend a povestí v cestovnom ruchu a v práci sprievodcov. Prieskum zameraný na využitie legiend a povestí v sprievodcovskej činnosti. Výsledky prieskumu.