Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 706- odseky so zdôraznením skutočnosti a odseky o iných skutočnostiach v správe nezávislého audítora. ISA 706 sa zaoberá situáciami, keď audítor považuje za potrebné v správe audítora upozorniť na určité skutočnosti, ktoré však nespôsobujú modifikáciu názoru audítora. Sú to skutočnosti, ktoré sú vykázané, prezentované v účtovnej závierke, alebo skutočnosti, ktoré sú iné ako skutočnosti vykázané, prezentované v účtovnej závierke, a sú relevantné pre pochopenie auditu, zodpovednosti audítora alebo správy audítora používateľmi.