<The> Macroeconomic Aspects of Franchising - Orgonáš, Jozef, 1957-
Franchising je moderná forma podnikania, ktorá v posledných rokoch prechádza fázou renesancie aj z ekonomického hľadiska a ktorá ponúka atraktívne možnosti pre malé a stredné podniky, najmä efektívnosť, životnosť počas prvých piatich rokov podnikania a pozitívnu víziu prežitia v období krízy a búrlivého obdobia. Udržateľnosť a úspešnosť podnikania prostredníctvom franchisingovej formy. Makroekonomické aspekty franchisingu.