Bilateral Trade Relations between Slovakia and Kazakhstan in the Current World Economy - Barinková, Natália
Analýza bilaterálnych obchodných vzťahov medzi Kazachstanom a Slovenskom na základe štatistických údajov a Indexu obchodnej intenzity. Zahraničný obchod medzi Slovenskom a Kazachstanom a perspektívy rozvoja ich zahraničnoobchodných vzťahov.