Formirovanije novoj sistemy meždunarodnych otnošenij - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Systém medzinárodných vzťahov. Nová politická mapa sveta. Procesy globalizácie. Nové parametre vojenskej bezpečnosti. Kozmopolitizácia svetovej politiky.