Japonská kríza - Kudlová, Zuzana, 1986-
Podanie uceleného prehľadu a čiastočná analýza vývoja Japonska, jeho hospodárstva a hospodárskej politiky od ich vzniku až po súčasnosť. Vývoj v deväťdesiatych rokoch, kedy Japonsko čelilo najväčším problémom od druhej svetovej vojny.