Determination and Verification of the Key Assessment Indicators for the Insurance Market by Applying the Decomposition Multi-attribute Methods and Regression Analysis - Borovcová, Martina
Stanovenie a overenie kľúčových hodnotiacich ukazovateľov pre poistný trh pomocou metód rozkladu viacerých atribútov a regresnej analýzy. Sú posudzované konkrétne ukazovatele a to: kvalitatívne ukazovatele (napr. poistný pomer) a kvantitatívne ukazovatele (napr. poistná dávka, počet poistných zmlúv). Opis metód rozkladu. Stanovenie regresného modelu.