Krízový manažment potrebuje aj sféra logistiky - Szmrecsányi, Tomáš
Príčiny krízy v podniku. Vnútorné alebo vonkajšie vplyvy. Nástroje krízového manažmentu v procese riešenia krízy. Krízový manažér nerieši len krízy. Špecifické riešenie problémov v logsitike. Prevencia krízových situácií nevyhnutná.