Differences in Agricultural Support between Countries – The OECD Measurement - Gendová Ruzsíková, Kristína
Rôzne úrovne poľnohospodárskej podpory z verejných výdavkov. OECD ako poskytovateľ komplexného rámca pre meranie úrovne podpory a identifikáciu jej štruktúry. Preukázanie odlišnej miery úrovne a podpory medzi krajinami OECD a krajinami, ktoré nie sú členmi OECD.