Big Data majú využitie aj v logistike - Oravec, Jozef
Dáta a z nich získané informácie ako prostriedok na lepšie rozhodovanie, optimalizáciu spotreby zdrojov, zlepšenie kvality procesov a tiež na zvýšenie výkonnosti. Nové spôsoby získavania zákazníkov. Logistika a Big Data. Analytická podpora prevádzkových činností. Odhalenie rizík v prepravnom reťazci. Podrobná analýza územného pokrytia a plánovanie decentralizácie poskytovaných služieb.