Energy Production Potential of Wood Biomass from SRC Plantations in Cadastral Area of Nové Zámky - Hauptvogl, Juraj
Hodnotenie výroby energie z plodín pestovaných ako energické plodiny v Nových Zámkoch. Vykonaná GIS analýza získaná z portálu o pôde. Stanovenie typu a kvality pôdy. Otázka hrozby z hľadiska erózie pôdy. Výpočet pracovných miest pri produkcii biomasy na plantážach.