Evaluation of Higher Education Services Cost - Kovtunets, Volodymyr
Výsledky porovnávacej štúdie nákladov na služby v oblasti vysokoškolského vzdelávania na Ukrajine v závislosti od vzdelávacích programov. Výdavky štátneho rozpočtu na prípravu bakalárskeho stupňa sociálnej ekonómie v dennom vzdelávaní vyššie ako zodpovedajúce výdavky na prípravu bakalárov technických vzdelávacích programov. Problém spôsobený existujúcim systémom distribúcie štátnych fondov.