<The> State of the Glass Industry in Slovakia - Brezina, Ivan, ml
Komplexný prehľad o súčasnej situácii v sklárskom priemysle. Pomocou implementácie multikriteriálnych metód rozhodovania PROMETHEE II definovanie predmetu ekonomickej perspektívy pre štátnu podporu investícií. Ekonomická efektívnosť a stabilita lídrov v sklárskom priemysle na Slovensku. Identifikovanie ekonomicky perspektívnych subjektov v sklárskom priemysle na Slovensku.