Impact of Packaging Design on the Purchase of Foods - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Správanie respondentov pri nákupe potravín a akú úlohu hrá balenie pri rozhodovaní o kúpe. Vplyv ďalších faktorov ako kvalita výrobku, zložky výrobku, krajina pôvodu, značka produktu a reklama. Ochota zaplatiť vyššiu cenu za dizajn pútavých obalov.