Geoblocking - vybrané obchodnoprávne aspekty - Rudohradská, Simona
Problematika geoblockingu - významného aspektu Digitálneho jednotného trhu. Komparácia vybraných ustanovení Návrhu nariadenia o riešení geografického blokovania a iných foriem diskriminácie z 25. mája 2016, ktoré súvisia najmä s obchodno-právnymi otázkami, parciálne s otázkami ochrany spotrebiteľa.