Foreign Trade as a Tool to Strengthen the EU's Competitiveness against China (a Case of the Service Sector) - Baláž, Peter
Niektoré aspekty obchodných vzťahov medzi Európskou úniou a Čínou. Vplyv zahraničného obchodu s Čínou na celkový zahraničný obchod piatich členov EÚ, ktorí majú najväčší zahraničný obchod s Čínou. Rastový potenciál obchodu so službami, ktorý naberá na dynamike vzhľadom na turbulencie v globálnom obchode.