Prenosné zručnosti tlmočníka. Keď je tlmočník zároveň moderátorom - Vargová, Dominika, 1987-
Sledovanie problematiky prenosných zručností, ktoré sú na trhu práce v 21. storočí mimoriadne žiadané. Ich spektrum zúžené na oblasť poskytovania jazykových služieb, konkrétne poskytovania tlmočníckych služieb, pričom sú selektované tie, ktoré dokáže tlmočník využiť aj pri výkone povolania moderátora.