<The> Benefits of Teaching Abbreviations in a Business English Context - Kapráliková, Ivana, 1974-
Analýza významného nárastu rozsiahlého využívania skratiek, poukazujúc na rôzne názory na skratky týkajúce sa ich tvorby a na to, či sú považované za neobvyklé alebo či vykazujú určité zákonitosti.