Metafory v ekonomickej španielčine - Spišiaková, Mária, 1973-
Príspevok sa zaoberá využitím metafory v ekonomickej španielčine. Cieľom príspevku je analyzovať metafory použité v denníku El País v ekonomickej sekcii a opísať ich z hľadiska formálneho a sémantického.