Kombinované vzdelávanie vo výučbe cudzích jazykov - Paté, Magdaléna, 1980-
Príspevok sa zaoberá využitím kombinovaného vzdelávania vo výučbe cudzích jazykov. Ide o kombináciu prezenčnej výučby s vhodnými formami výučby podporovanej počítačmi.