Geopolitické postavenie Ruska po udalostiach na Ukrajine v roku 2014 - Kochajdová, Monika, 1993-
Analýza vzťahov krajín z vybraných regiónov s Ruskom. Krajiny a regióny vybrané na základe zmien po udalostiach na Ukrajine v roku 2014, buď vo vzťahoch či vnímaní Ruska. To, ako je Rusko týmito krajinami vnímané, predstavuje najvýznamnejší faktor na vyvodenie záveru o jeho geopolitickom postavení.