E-government as One of the Guarantees of Public Procurement Legitimacy - Králiková, Kristína
Dobre naplánovaná verejná správa v dnešnom demokratickom štáte musí mať univerzálny pevný základ. To znamená, že sa stanoví osobitná a jasná deľba povinností, právomocí a zodpovedností medzi jednotlivými jednotkami verejnej správy. Jeho samotná existencia a funkčnosť je založená predovšetkým na dobrých vzťahoch s občanmi.