Využitie Industry 4.0 na Slovensku - Richnák, Patrik, 1988-
Hlavným cieľom príspevku je na základe poznatkovej bázy, ktorá pozostávala zo štúdia domácej a zahraničnej literatúry zadefinovať Industry 4.0 a priblížiť jeho využívanie na Slovensku. Skutočný stav Industry 4.0 na Slovensku je priblížený prostredníctvom prieskumu platformy Industry4UM.